Beschikbaar voor nieuwe opdrachten:  06 18 577 042

OPEN
OPEN

Creativiteit in stilstaand en bewegend beeld

Onder de noemer Keloid Media werkt Erik van Kranenburg vanuit de Hoeksche Waard aan maatwerkoplossingen. Of dat het nu een serious game voor wetenschappelijk onderzoek is, een website met handig CMS of spel waarbij de jaren '80/'90 via pixelart van het beeldscherm druipen, er is altijd ruimte voor creativiteit.

Supermerel - Deuteriums Onboard Troubles - 2D Game in Pixelart

Illustraties

Welke stijl je ook kiest... Handgetekend, kleur of monochroom, in vectoren of in pixelart: illustraties kunnen producten verrijken, versieren of verhelderen.

2D-Games

Gaan de spelers van jouw spel voor de hoogste score in een casual game? Of leren zij iets door aan de slag te gaan met een serious game?

Websites

Responsive websites die het goed doen op mobiele apparaten en computers én die bovendien makkelijk zelf te beheren zijn.

Watermanager - Serious game

Bewustwording creëren en punten scoren met slim waterbeheer

Voor de VU Amsterdam is het spel De Watermanager ontwikkeld voor middelbare scholieren. Door dit spel werden zij zich bewuster van het gevaar van water en kregen zij meer inzicht in de wijze waarop in Nederland met waterstromen omgegaan wordt.


Het spel was onderdeel van een onderzoekstraject over digitale leermiddelen binnen de geografie en is uiteindelijk ook opgenomen in de schoolboeken buiteNLand voor de onderbouw van de HAVO en het VWO

GenerationR - onderzoeksspel

Pestgedrag op basisscholen in kaart brengen werd letterlijk kinderspel

Voor het Erasmus MC is een onderzoeksspel ontwikkeld voor kinderen uit de lagere klassen van de basisschool. Terwijl de leerlingen een leuk spel speelden, werd op de achtergrond een berg informatie verzameld over pikordes in de klas, pestgedrag en vriendschappen. Dit werd uiteindelijk via CSV aangeleverd voor statistisch onderzoek in SPSS.


Uiteindelijk hebben 2000 kinderen in regio Rotterdam dit spel gespeeld als onderdeel van het grote project GenerationR.